Behangen en schilderen door Mavé

Onze behang- en schilderwerkzaamheden in regio Papendrecht

Contact

Mavé Schilderwerken levert niet alleen topkwaliteit schilderwerk, maar biedt een compleet dienstenpakket voor de afwerking van uw wanden, deuren en ramen, inclusief houtrotsanering, behangwerkzaamheden en glasreparatie. Op deze pagina leest u meer over de mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u meteen een vrijblijvende offerte aanvragen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen!

Contact

Binnen- en buitenschilderwerk

Gedreven met passie en gebruikmakend van de beste materialen voorzien onze schilders uw wanden, deuren, kozijnen, radiatoren en trappen van een prachtige lik verf. Het gaat immers om een perfect resultaat, waar u jarenlang plezier van zal hebben. Als u Mavé Schilderwerken uit Papendrecht inschakelt, bent u er als eigenaar van het geschilderde pand zeker van dat u lang geen omkijken meer heeft naar de staat van uw nieuwe schilderwerk.

Houtrotsanering

Als onderhoud aan houtwerk te lang is uitgesteld, kan het zijn dat er eerst een houtrotsanering plaats moet vinden voordat kan worden overgegaan tot schilderen. Met een 2-componentenreparatiemiddel op basis van epoxy herstelt Mavé Schilderwerken de schade volledig, waarna we kunnen beginnen met de voorbewerking. Pas na een goed geplaatste grondlaag werken onze schilders de te beschilderen delen keurig af. Dit doen we met verf die voldoet aan de ARBO-eisen.

Wandafwerking

Een wand kan op diverse manieren afgewerkt worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een glasvlies, schuimvinyl (op papier), vinyl (Vescom) of het traditionele papieren behang (Eijffinger). Tijdens een bezoek kunnen wij u begeleiden in de keuze van de door u gewenste wandafwerking zoals behang, spachtelputz of spac-afwerking, waarna we u vervolgens een passende offerte aanbieden.

Behangwerk

Kiest u voor papieren behang? Het plaatsen van behangbanen vereist precisie en ervaring en dat is waar wij voor staan. Met wat voor soort behang er ook wordt gewerkt, de behangers van Mavé Schilderwerken leveren altijd een naadloos resultaat.

 

Heeft u een grote klus? Ook dan kan Mavé Schilderwerken u van dienst zijn. Wij werken samen met verscheidene behangers om ook de grote werken tot een fijn en tijdig resultaat te brengen. Zo heeft u weer jarenlang plezier van mooi afgewerkte wanden en krijgt uw huis of bedrijfspand de sfeer die u in gedachten had.

Glasreparatie en glaszetten

Moet een van uw ruiten gerepareerd of vervangen worden? Ook daarvoor kunt u Mavé Schilderwerken inschakelen. Voor glasreparatie en glaszetten huren wij een externe partij in met wie wij goed contact onderhouden, zodat u erop kunt vertrouwen dat ook deze werkzaamheden op een perfecte manier uitgevoerd worden.

Bel Mavé schilders

Meer weten over onze schilderwerkzaamheden in regio Papendrecht of meteen een offerte aanvragen? Neem contact op met Mavé Schilderwerken!

Neem contact op